9 Eylül 2014 Salı

KÖKLERDEN GÜÇ

Büyük oynarsan, büyük kazanırsın. Zirveye oynuyorum!

Gönül isterdi ki bu yazıyı cumartesi günü yayınlayayım ve cumartesinden cumartesiye görüşelim. Olmadı, yazılar yetişmedi. Pazar gecesi yazıları bitirdim ama uykuya yenik düştüm. Pazartesi öğlen kalktım ve yazıları düzenlerken, 15 saatlik elektrik kesintisiyle hayat bile durdu. Salı günü dinlenmem gerekti çünkü arıza tamirinde gönüllü olarak görev aldım. Akşam 10'dan sabah 7'ye kadar canım çıktı, o yüzden akşama kadar yattım. Yazıları şimdi yayınlıyorum ki gece oldu, çarşamba günü başladı. Olsun, ben hala hayattayım! Ben yaşadıkça da yazılarımı yazarım. Tamam, aynı sözü "Umumi Kalem" için de vermiştim ama o sözü verirken tek başımaydım, nereden bileyim sonra birinin hayatıma gireceğini. Tabi, şimdi çıktı da rahatladık biraz. Çok sıkıştıktan sonra tuvalete gidersin ya, aynı rahatlık ve mutluluk var üstümde :)

Bu yazı, blog sitemin geleceğine dair bir açıklama niteliğindedir. Öncelikle kökümüz "Umumi Kalem"e uzanmakta olduğundan, gene aynı formatı kullanmaya çabalamaktayım. Bundan sonra yazılar cumartesi ya da pazar günü yayınlanacaktır. Yazılar sırayla: bir tane bu tip önsöz niteliği taşıyan bir yazı, bir tane serbest konulu düşünce yazısı, biri uydurma diğeri gerçek olmak üzere iki tane de anı yazısı yayınlanacak. Şartlara bağlı olarak da ekstra bir yazı yayınlayabilirim.

Sizden ricam, herkesi bu blog sitesinden haberdar etmeniz. Böyleyce daha geniş kitlelere erişebilirim. Hoşunuza giden yazılarının linkini sosyal ağlar üzerinden paylaşabilirsiniz. Beni twitterdan takip ederek, facebook sayfamı beğenerek bana destek olabilirsiniz. Zaten bu yeni bir blog değil. Tamam, kuruluş olarak yeni görünmekte ama burada yazan ben eskiden beri bu işlerle uğraşmaktayım. Bu "Yeniden Doğuş" çalışmasını desteklemenizden çok memnuniyet duyarım. Bu arada canım eskilerden bir parça paylaşmak istedi. Kalın sağlıcakla...

Bu Haftanın Yazıları

Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne (Müslüm Gürses)
Aldanma çocuksu mahsun yüzüne
Mutlaka terkedip gidecek birgün
Kanma sever gibi göründüğüne
Seni sevmiyorum diyecek birgün

Sevmek çok güzelşey aldanmak acı
Ruhunu saracak bır derin sancı
O durmayan yolcu sen garip hancı
Hesabı vermeden gidecek bir gün

Uğruna yılları harcayacaksın
Aşkını ömrünle bir tutacaksın
Ne yazık sonunda ağlayacaksın
Gururunu yere atacak bir gün

 

2 yorum:

  1. Güzel yazılar ;) Takipteyim bana da beklerim sevgiler
    www.pisimel.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazılarımı güzel bulmanıza sevindim, teşekkür ederim :) Ben de şimdi sitenizi ziyaret ettim ki takip edeceğim ilk fotoğraf üzerine bir blog olacak hem de görüyorum ki güzel çekimler yapılmış. Ne diyeyim? Elinize sağlık ve ben de bundan sonra takipteyim, sevgilerimle :)

      Sil